Sjoukje Wielinga

Functie: Fysiotherapeut / Orthopedisch Geneeskunde (Cyriax) / Mulligan Therapie / Medical Taping (CureTape) / Triggerpoint Therapie / lid Schoudernetwerk / lid Artrose Netwerk / Klachtenfunctionaris / Functionaris gegevensbescherming

E-mailadres: sjoukje@pietheinfysiotherapie.nl

BIG registratienummer: 29910948204

In 2009 ben ik gaan werken bij Piet Hein Fysiotherapie. Ik heb mij gespecialiseerd in het behandelen van orthopedische klachten, met als speerpunt schouderklachten. Ik ben aangesloten bij het schoudernetwerk regio Amsterdam.
Ik vind het belangrijk om de klacht individueel te benaderen en samen met de patiënt d.m.v. een actieve aanpak(autonomie) te zorgen voor een goed herstel. Dit gaat gepaard met coaching en hands on behandeling zoals triggerpoint therapie, medical taping en/of mobilisatietechnieken.
Ik werk ook met veel plezier in het zorgcentrum waar ik de oudere patiënt behandel, het project beweegzorg coördineer en ergonomie trainingen aan de medewerkers geef.
Naast mijn werk geniet ik van mijn gezin, doe ik graag aan buiten sporten en geef ik outdoor workouts bij Mom in Balance.

 

 

 

 

Terug naar overzicht