Marit Snoek

Functie: Fysiotherapeut / Oedeemtherapeut / Dry Needling / Hartrevalidatie / Orthopedische klachten bij kinderen onderste extremiteit / Kinderfysiotherapeut i.o

E-mailadres: marit@pietheinfysiotherapie.nl

BIG registratienummer: 09919659004

Sinds 2015 ben ik werkzaam binnen het team van Piet Hein en heb sinds die tijd verschillende cursussen en opleidingen gevolgd.

Momenteel is mijn interesse nog erg breed en kan ik dat goed binnen de praktijk uitvoeren. Je kunt me dan ook op verschillende plekken binnen de praktijk of buiten de praktijk vinden. Ik ben actief op de praktijk en in de oefenzaal, maar ben ook een aantal ochtenden actief in de Horizon of kom bij mij mensen aan huis langs.

Door deze grote variatie kan ik goed toepassen wat ik het allerleukste vindt van mijn vak, in contact zijn met mensen, een vertrouwenspersoon zijn en tegelijkertijd met veel passief en enthousiasme in samenwerking met u, de pati├źnt, de klachten verhelpen.

Naast mijn interesse in de fysiotherapie, ben ik zelf ook graag een rondje buiten aan het hardlopen of aan het wandelen. Koken en gezonde voeding is ook een passie van mij. Daarnaast maak ik graag mooie reizen of ben gezellig met vrienden eropuit.

 

 

Terug naar overzicht