Jeroen Kets

Functie: Fysiotherapeut / Psychosomatisch fysiotherapeut / Chronische pijn / Claudicatio netwerk / Houdingstherapie

E-mailadres: jeroen@pietheinfysiotherapie.nl

BIG registratienummer: 59060836604

 

Van oorsprong werkte ik vanaf 1992 in mijn eigen praktijk als oefentherapeut-Mensendieck, waarna ik mij verder schoolde tot fysiotherapeut en later specialiserende opleidingen deed voor het werken met psychosomatische klachten, chronische pijn en etalagebenen (Claudicatio)(chronischezorgnet.nl)

Dit zijn de gebieden waar ik veel van weet en graag mee werk.

Ik geef zaaltraining en individuele, intensief begeleide oefentherapie. We vinden uw interne motivatie belangrijk voor vooruitgang, en helpen
u om die te ontwikkelen.
Ik geef veel voorlichting; werk met het “zélf mechanismes doorkrijgen”, “zélf dingen in lichaam en geest gaan voelen” en “zélf leren te gaan dóen”. Wellicht componenten van uw leefstijl te gaan veranderen, met toenemende autonomie. (o.a. Mensendieck-principes). Alles leuk en gezellig uiteraard. Meestal 🙂

Mobilisaties en massagevormen, coaching, ademtherapie, ontspanningstherapie, met soms mindfulness. Een oriënterend- of evaluerend gesprek is regelmatig nodig.

Ik begeleid op vrijdagmiddag de wekelijkse Fit & Relaxgroep: trainen, ontspannen en meditatietechnieken in één les.

Gesprek, voorlichting, het ontwikkelen van interne motivatie, zelfvertrouwen, zelfwerkzaamheid en autonomie zijn belangrijk bij veel therapievormen en zeker ook bij de manier waarop ik therapie geef.

In het dagelijks leven ben ik blij getrouwd en hou ik erg van beeldende kunst, schrijven, muziek, cello spelen, racefietsie, politiek en mijn werk.

Terug naar overzicht