Danny Belle

Functie: Fysiotherapeut / Manueeltherapeut Maitland / McKenzie Therapeut / Mulligan Therapie / Neurodynamics / Shockwave therapie / Schouderklachten

E-mailadres: danny@pietheinfysiotherapie.nl

BIG registratienummer: 59912479804

In 2010 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool in Leiden. Hierna heb ik mij verder gespecialiseerd in de McKenzie methode, neurodynamics zenuwmobilisaties, Mulligan methode en heb ik in de zomer van 2019 de Manuele Therapie opleiding volgens Maitland afgerond.

Ik zie vooral veel nek en rug gerelateerde klachten, maar ook schouderklachten, heup- en knieklachten behandel ik vaak.

Door mijn Manuele Therapie opleiding en Neurodynamics (zenuwflossen) werk ik ook met (vage) uitstralende klachten in arm of been.

 

Buiten de fysiotherapie om ben ik vooral druk met mijn gezin. Als er tijd over is rij ik graag een sportief rondje op de motor, mountainbiken in de duinen of een rondje hardlopen.

“Duidelijke uitleg over de klacht en de mogelijke oorzaak (wat is er aan de hand?) is een belangrijk punt in mijn behandeling. Hierbij is voor mij belangrijk niet alleen te kijken naar waar de klacht tot uiting komt, maar vooral een stap verder te kijken. Waar komt deze klacht vandaan en hoe is deze ontstaan?!”

Terug naar overzicht