Het schoudernetwerk Amsterdam

De vereniging “Schouder Netwerk regio Amsterdam” (SNA) is een groep van manueel therapeuten en (sport)fysiotherapeuten die vanuit interesse een specialisatie hebben opgebouwd op het gebied van schouderdiagnostiek en schouderrevalidatie. Schouder Netwerk regio Amsterdam is onderdeel van Schouder Netwerk Nederland.

De belangrijkste doelstelling van het Schouder Netwerk regio Amsterdam is de kwaliteit van handelen bij patiënten met schouderaandoeningen te optimaliseren. De vereniging tracht dit doel te bereiken door het realiseren van een stimulerende vereniging waarin een continue overdracht van kennis en vaardigheden plaatsvindt.

Binnen onze praktijk is Sjoukje Wielinga aangesloten bij het schoudernetwerk Amsterdam. Zij heeft de relevante scholingen gevolgd en volgt ieder jaar bijscholing mbt schouderklachten. Zij deelt haar kennis met collega-fysiotherapeuten die ook veel affiniteit hebben met het schoudergewricht. Zo zijn er meerdere collega’s in de praktijk die u goed kunnen helpen bij uw schouderklachten.
Voor meer informatie over bepaalde schouderklachten klikt u Voor Patienten – SchouderNetwerk regio Amsterdam (schoudernetwerkamsterdam.nl)