Fysio-Fit en Fit&Relax groepslessen

 

Fysio-Fit groepslessen

Piet Hein Fysiotherapie biedt u de mogelijkheid te trainen met de modernste apparatuur in onze trainingszaal, onder begeleiding van een fysiotherapeut.

Pak je kans, meer in beweging!

U traint één of twee keer per week op een vaste dag en tijd met een vaste club mensen.  Dé stok achter de deur om wél te gaan sporten. Samen met de trainer stelt u uw trainingsprogramma op welke specifiek is aangepast op uw (lichamelijke) mogelijkheden en wensen. Zo kunt u werken aan uw algehele conditie, spierkracht, het verbranden van calorieën of het onder controle houden van een (chronische) blessure of klacht.

Voor wie is Fysio-Fit bedoeld?

Fysio-Fit is bedoeld voor mensen die meer en weer willen bewegen. Ook mensen die verantwoord willen bewegen zijn bij ons aan het juiste adres. Fysio-Fit is in groepsverband onder begeleiding van een fysiotherapeut. Zodoende bent u verzekerd van een goede trainingsopbouw en beweegt u altijd op een verantwoorde manier. Kom gerust eens langs om de Fysio-Fit faciliteiten te bekijken en kennis te maken!

Kosten:

Maandabonnement 1x per week € 44,-  per maand
Maandabonnement 2x per week € 69,- per maand
Kwartaalabonnement 1x per week € 120,- per kwartaal
Kwartaalabonnement 2x per week € 195,- per kwartaal
Jaarabonnement 1x per week € 415,- per jaar
Jaarabonnement 2x per week € 659,- per jaar

Bent u ouder dan 55 jaar? kijkt u dan ook naar onze MBVO groepen (Meer Bewegen Voor Ouderen). Mogelijk dat uw zorgverzekeraar een deel van de kosten vergoedt.

Let op! Als u voor het eerst voor de Fysiofit komt is een intake gesprek noodzakelijk. Deze intake wordt in rekening gebracht bij uw Zorgverzekeraar als u voor fysiotherapie een Aanvullende verzekering heeft. Bent u niet aanvullend verzekerd voor fysiotherapie, dan wordt er éénmalig een bedrag van € 38.50 in rekening gebracht.

 

Fit & Relax groepslessen

Trainer: Jeroen Kets, fysiotherapeut.

Deze groep combineert fitnesstraining en ontspanningsoefeningen

In de oefenzaal van Piet Hein bieden we op de vrijdagmiddag van 16:00
tot 17:15 uur een gemengde training aan: 45 minuten begeleide fitness
met daarna 30 minuten uitgebreide ontspanningsoefeningen en
mindfulnesstechnieken.

Na een intake stelt de therapeut samen met u een trainingsschema op die aansluit bij uw doelen, u heeft een individueel programma, waarbij er rekening gehouden wordt met eventuele klachten of blessures.

De ontspanningsoefeningen worden voor de groep als geheel gegeven.

Jeroen Kets werkt als psychosomatisch fysiotherapeut en is gespecialiseerd is het geven van ontspanningsoefeningen, ademhalings oefeningen en mindfullnesstraining.

 

Kosten:

Gelijk aan kosten Fysio-Fit groepslessen