Fysio-Fit en Fit&Relax groepslessen

 

Fysio-Fit groepslessen

Onze Fysio Fit / MBVO groepen zijn weer gestart!!!  Alle leden zijn hierover geïnformeerd en de (nieuwe) indeling van de groepen zijn gemaakt.

Wij vragen u een mondkapje te dragen in de praktijk, in de oefenzaal mag deze af zolang de 1,5 meter afstand nageleefd kan worden. Kleedt u zich zoveel mogelijk thuis alvast om, wissel alleen de schoenen in de kleedkamer. Uiteraard maakt u elk apparaat na gebruik schoon met de daarvoor bestemde schoonmaakmiddelen.

Kom niet te vroeg naar de praktijk en wacht beneden als het bij de kleedkamers te vol is. Betreedt de oefenzaal pas op het afgesproken tijdstip.

 

Piet Hein Fysiotherapie biedt u de mogelijkheid te trainen met de modernste apparatuur in onze trainingszaal, onder begeleiding van een fysiotherapeut.

Pak je kans, meer in beweging!

U traint één of twee keer per week op een vaste dag en tijd met een vaste club mensen.  Dé stok achter de deur om wél te gaan sporten. Samen met de trainer stelt u uw trainingsprogramma op welke specifiek is aangepast op uw (lichamelijke) mogelijkheden en wensen. Zo kunt u werken aan uw algehele conditie, spierkracht, het verbranden van calorieën of het onder controle houden van een (chronische) blessure of klacht.

 

Corona-voorzorgsmaatregelen

 • Iedereen neemt de 1,5 meter afstand regel in acht.
 • U draagt een mondkapje zodra u de praktijk binnenkomt. In de oefenzaal zaal is een mondkapje niet verplicht omdat daar de 1,5 meter beter gehandhaafd kan worden.
 • De groep bestaat uit maximaal 8 personen en 1 fysiotherapeut (dus 9 personen totaal in de oefenzaal).
 • Er kan geen gebruik worden gemaakt van de douches en toiletten boven (de toiletten beneden met sleutel, te vragen bij de balie)
 • U dient zelf de gebruikte apparaten schoon te maken na afloop van gebruik.
 • U komt in uw sportkleding op de afgesproken tijd de zaal binnen.

 

Voor wie is Fysio-Fit bedoeld?

Fysio-Fit is bedoeld voor mensen die meer en weer willen bewegen. Ook mensen die verantwoord willen bewegen zijn bij ons aan het juiste adres. Fysio-Fit is in groepsverband onder begeleiding van een fysiotherapeut. Zodoende bent u verzekerd van een goede trainingsopbouw en beweegt u altijd op een verantwoorde manier. Kom gerust eens langs om de Fysio-Fit faciliteiten te bekijken en kennis te maken!

Kosten:

Maandabonnement 1x per week € 44,-  per maand
Maandabonnement 2x per week € 69,- per maand
Kwartaalabonnement 1x per week € 120,- per kwartaal
Kwartaalabonnement 2x per week € 195,- per kwartaal
Jaarabonnement 1x per week € 415,- per jaar
Jaarabonnement 2x per week € 659,- per jaar

Bent u ouder dan 55 jaar? kijkt u dan ook naar onze MBVO groepen (Meer Bewegen Voor Ouderen). Mogelijk dat uw zorgverzekeraar een deel van de kosten vergoedt.

Let op! Als u voor het eerst voor de Fysiofit komt is een intake gesprek noodzakelijk. Deze intake wordt in rekening gebracht bij uw Zorgverzekeraar als u voor fysiotherapie een Aanvullende verzekering heeft. Bent u niet aanvullend verzekerd voor fysiotherapie, dan wordt er éénmalig een bedrag van € 38.50 in rekening gebracht.

 

Fit & Relax groepslessen

Trainer: Jeroen Kets, fysiotherapeut.

Deze groep combineert fitnesstraining en ontspanningsoefeningen

In de oefenzaal van Piet Hein bieden we op de vrijdagmiddag van 16:00
tot 17:15 uur een gemengde training aan: 45 minuten begeleide fitness
met daarna 30 minuten uitgebreide ontspanningsoefeningen en
mindfulnesstechnieken.

Na een intake stelt de therapeut samen met u een trainingsschema op die aansluit bij uw doelen, u heeft een individueel programma, waarbij er rekening gehouden wordt met eventuele klachten of blessures.

De ontspanningsoefeningen worden voor de groep als geheel gegeven.

Jeroen Kets werkt als psychosomatisch fysiotherapeut en is gespecialiseerd is het geven van ontspanningsoefeningen, ademhalings oefeningen en mindfullnesstraining.

 

Kosten:

Gelijk aan kosten Fysio-Fit groepslessen

 

 

Voorwaarden Fysio-Fit

 • Door het ondertekenen van dit formulier sluit u een automatisch doorlopend abonnement af voor één of twee keer per week sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut.
 • Het abonnement start altijd op de eerste van de maand.
 • -Indien u een keer verhinderd bent, stellen wij het op prijs dat u zich afmeldt.
 • Gemiste lessen kunnen indien mogelijk worden ingehaald binnen 2 weken, dit dient u te doen in overleg met de administratie of met de fysiotherapeut.
 • Gemiste lessen kunnen niet worden ingehaald buiten het abonnementstermijn.
 • Het veranderen van lesuur binnen de week is mogelijk na overleg met de administratie of met de behandelend fysiotherapeut. Indien er geen plek is voor u op dat lesuur, kunt u op de wachtlijst worden geplaatst.
 • Er geldt een opzegtermijn van een kalendermaand voor alle abonnementen. Indien u tussentijds uw abonnement opzegt, vindt er geen restitutie plaats van het resterende abonnementsgeld voor de lopende abonnementsperiode.
 • Mutaties zoals vakantie langer dan een maand, langdurige medische stop, verandering van abonnement, verandering van dag/tijdstip, dienen middels het mutatieformulier te worden doorgeven.
 • Indien u vooraf duidelijk aangeeft, wanneer u langer dan een maand afwezig zult zijn, houden wij hierbij rekening met de betaling. Dit gaat altijd per de eerste van de kalendermaand.
 • U kunt zelf bij uw zorgverzekeraar nagaan of u MBVO (Meer Bewegen Voor Ouderen) vergoedt krijgt. U kunt dan de factuur bij ons opvragen en deze indienen bij uw zorgverzekeraar.

Klik hier voor het inschrijfformulier voor de Fysio Fit.